• 41
    radyospor radyo programcısı. artık galatasaray kulübün'ün medya iletişim departmanının böyle programları dinleyip, ya da daha sonra konuyu inceleyip, böyle tipleri susturması gerekiyor. gerekirse marka değerini düşürmek maksatlı hukuki yollara başvurulması gerekiyor. yetti artık bu fenerbahçe camiasından çektiğimiz.

    4 mart 2013 tarihli yayında, ertül , yayınına bağlanan bir dinleyicinin " burak yılmaz fenerbahçeye emek hırsızı dedi, terbiyesizliktir bu, yorumlayın bunu" isteği üzerine, haberden bilgisinin olmadığını söyledi. ardından saydırmaya başladı;

    " emek hırsızlığını yorumlamak ona düşmez. bulunduğu camia da ergun gürsoy diye bir isim var. gazete manşetlerine yansımış şikeler var" minvalinde 4-5 dakika ayırdı. bilgiyi teyit etmeden burak'a saydırması, tıpkı sevmediği ama başkanı aziz yıldırım vari tutumla " siz de şikecisiniz" ithamı yapmıştır.

    mesaj yoluyla kendisine, aslında burak'ın öyle bir şey demediği söylenmesine rağmen ertül devam etti " ima bile etmiş olsa bunu en son yorumlayacak adam burak yılmaz'dır, sahada ne yaptığını herkes görüyor" dedi. yani burak yılmaz'ın bir şey demesine gerek yokmuş, ertül'ün yılmaz'a emek hırsızı demek için.

    tipik fenerbahçeli refleksi göstererek, galatasaray'ı ve 2011 yılında emeği gasp edildiği kanıtlanan " hırsızlığa" laf söyletmemeyi, aksine siz sanki suçlu değil misiniz demiştir. kulübün ilgili birimlerine konuyu taşıyacağım ama sosyal medyada da kendisine tepki gösterilmesi gerekli. böyle insanlar yüzünden burak yılmaz en ufak harekette tepki alıyor. belki gözü çıksaydı, sorumlusu bu insanlar olacaktı.

    adamlar şikeciyi camia olarak bu denli pervasız korurken, biz ne galatasarayımızı ne futbolcumuzu koruyamıyoruz. lütfen artık buradan küfür ederek değil, aktif, kişilik hakları sınırında tepki göstererek konuya dahil olmalıyız! büyük camia kuvvetini tepkilerinin sonucuyla kanıtlar.

    iletişim adresi: https://twitter.com/barisertul radyospor : http://www.radyospor.com/Anasayfa
App Store'dan indirin Google Play'den alın