resim
Veysel Sarı
Takım:Antalyaspor
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 260
    kendimi bildim bileli her iki bekimizin de hücum gücünün aşırı derecede yüksek olduğu bir dönem hatırlamıyorum. eboue yardırır iken hakan balta kanaatkar takılır, hakan ünsal mekik dokurken capone biraz daha dengeli bir tutum sergilerdi.

    klişe bir örnek olacak fakat barcelona'nın dehşet oynadığı 2009-2012 döneminde de alves sağ şeridi dolmuş gibi işlerken abidal defansı üçler ve savunmanın sigortası olurdu. bu bakımdan nasıl ki alex telles on numara transfer ise veysel sarı da bir o kadar gerekli diye düşünüyorum. tarz olarak ifade edeceksek sabri sarıoğlu-hakan balta=veysel sarı-alex telles ama isim bazında çapraz eşleşmek suretiyle tabi.

    veysel top tekniği gerçekten yüksek ve kademe bilgisi de olan bir futbolcu fakat hızlı olmadığı gibi çabuk da hızlanamıyor. yine de iyi bir fiziği ve mücadeleci bir oyun anlayışı var. sol bekte alex telles olduğu sürece bence veysel sağdaki banko adamımızdır. yedeği de salih dursun'dur. sabri joker futbolcu olup hamit gibi öncelikli olarak önde oynasa bence daha hayırlı olur. gökhan gönül'den sonraki en iyi yerli sağ bek veysel'dir ve bu bakımdan iyi ki almışız kendisini diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın