resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 5093
    kendisinin forvet arkasinda oynamasi gerektigini fatih terim de mancini de biliyor. ama sisteme uymuyor. eldeki mevcut kadroya gitmiyor.

    biz orta sahada ne istiyoruz selcuk ve melo. onune sneijderi koyduk kac etti 3. drogba'ya orta kessin istiyoruz. sag acik koyduk sol acik koyduk ne etti 5. drogba ileride tek basina savunma yapamayacagi icin yanina burak'i koydun oldu mu sana 7. muslera 8, 4 tane savunma oyuncusu koydun 12. futbol 11 kisiyle oynaniyor be anam.

    hadi sol acik olmasin. ee alan savunmasi ne olacak ? biz onuda yapmak istiyoruz.

    olursa sayet takiminda bir levandowski ya da ibrahimovic. cikarsin tek forvet. koyarsin sagina robben soluna ribery. arkalarina gotze. gotze'yi destekleyen iki ortasaha. sweinsteiger ve kroos gibi. ileriye yardim getiren bek ve ayagi iyi stoper. bayern munich gibi oynarsin iste.

    snejder'i etkin bicimde kullanmak icin bunlar lazim. tek basina ileride durabilecek forvet lazim. al ileri bi forvet. koy sola bruma saga hayrovic. arkasina sneijder. snejder'i destekle selcuk ve melo ile. telles yardirirsin soldan. birde saglam sag bek al en yardiranindan. semih'in yanina ayagi iyi stoperi koy. al sana munih. sonra izle sneijder'i nasil etkin oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın