resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2011
    arena'da 3 yıldır kombine sahibiyim çok şükür, 3 yıldır da aynı koltuğa oturuyorum. etrafımdaki herkes de benzer şekilde kombine sahibi olduğu için genellikle simaları, sesleri, futbola bakışlarını 3 yıldır iyice kanıksadım. artık burak gol kaçırdığında üst sırada 2 çaprazdaki abinin edeceği küfrü de, 2 ön sıradaki şirinbaş kızın gol yediğimizde sevgilisine nasıl trip atacağını da biliyorum.

    bunu neden anlattım, çünkü beraber izlediğimiz n adet maçta "hayro neden ilk 11 değil" diyen koltuk komşularım, bugün "oh sonunda ceyhun'dan kurtulduk bizim aslan izzet'imiz var" modundalardı. ilk 20 dakika hayro pek savunmaya yardım etmeyince, iyi niyetine rağmen eboue ile birlikte bütün kanatta etkisiz kalınca "hayro neden ilk 11'de" diye küfürler başladı mancini'ye. insan bazen kendisiyle 20 dakikada çelişmesini farkedemiyor ama dışarıdan bakan birisi için çok bariz şekilde belli oluyor. nihayet hayro oyundan alındı ve çelişkiler yumağına bürünmüş taraftarlar biraz soluklanabildi.

    mancini'nin ilk 11'de hayro ile başlama tercihi kendinden beklenmeyecek türde cesurca bir hareketti, ama taktiği tutmayınca da hatasından dönmeyi bilip yekta ile oyunu dengeledi. her hoca hata yapabilir ama mancini hatasını da farkedip düzeltebilen bir adammış bunu gördük. bir de rize maçında hayro'yu tekrar oynatıp, ben sana güveniyorum mesajını verebilirse çocuğa eminim ki hayro'muz bu kötü süreci mental olarak güçlenerek atlatacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın