resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2006
    kariyerine kimse laf edemez. şu ana kadar yaptıklarıyla, hal ve tavırlarıyla da takımımız için iyi işler çıkardığını düşünüyorum. lakin dün oynanan maç için de (bkz: 26 şubat 2014 galatasaray chelsea maçı) şu notu düşmekte fayda var ki, kesinlikle mancini'nin yanlış stratejisi ve kadrosu sebebiyle avantajlı bir skor ele geçiremedik.

    mancini gibi tecrübeli, iyi taktisyenliğiyle bilinen, italyan ekolünü benimsemiş, kaliteli bir teknik direktörün chelsea gibi fizik gücü üst seviyede, alan savunması konusunda bırak doktorluk seviyesinde , profluğa adım atmış, pres yapmayanı döven bir takım karşısında nasıl orta sahayı eksik bırakır inanamadım. ve de orta sahadan eksilttiği oyuncunun yerine oynattığı oyuncu da izet hajrovic. yani ömründe ilk kez şampiyonlar ligi maçı oynayan , süper ligde sadece bir kez ilk 11'de çıkmış, fizik gücü bu seviye için yetersiz bir oyuncu.

    başka bir antrenör yapsa belki bu kadar şaşırmaz ve kızmazdım; ne var ki mancini'den çok daha fazlasını bekliyordum. kendisi de 30.dakikada hatasından döndü ama maalesef o ana kadar çoktan kendi evimizde hiç olmaması gereken şey olmuştu. yani golü yemiştik. maçı 1-0 galip bitirebilsek çok güzel olacaktı.

    bu saatten sonra hayıflanmanın çok da manası yok. umuyorum ki rövanşta turu geçeriz ve dünkü çok gereksiz 30 dakikayı unutur gideriz. yoksa gerçekten çok yazık olacak bu tura.
App Store'dan indirin Google Play'den alın