• 184
    drogba'nın takımı 10 kişi oynatmaması gereken maç. bu ne demek? 22 şubat 2014 galatasaray beşiktaş maçı'na bakın anlarsınız demek.

    kabul etmek lazım ki chelsea yetenek olarak galatasaray'dan katbekat üstün bir takım. keza fizik kondisyon olarak da. bu durumda elimizdeki değerleri ön plana çıkartıp, maçtan iyi sonuç ile ayrılmamızın tek yolu var. o da özveri, çaba ve ekstra mücadele. malesef biz bitik türk takımlarına karşı bile sırf bu nedenle mahkum oynayıp zar zor maçı idare edebiliyoruz. çünkü adamlar top bizdeyken 12 kişi oynarken galatasaray top rakipteyken 10 kişi mücadele ediyor. drogba'nın onu drogba yapan özellikleri var. mesela müthiş bir duvar olması. sadece forvet hattında değil ama. takım baskı yediğinde orta sahaya yaklaşıp pas durağı rolünü üstlenmesi, sırtı dönük top alması, topu tutması, gerekiyorsa yüzünü kaleye dönmesi... ve ilerde burak'ın, sneijder'in yaptığı prese ortak olması.

    bunları yapmazsa sahadaki adamın adı drogba'dır kendisi değil.
    bu gün sahada 12 kişi oynarsak chelsea karşısında skoru almamız mümkün. ama 10 kişi oynarsak malesef bir real madrid hezimeti daha yaşarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın