• 456
    (bkz: david moyes/#1355231) bu yazidaki bir suru yazim hatasi telefondan yazdigim icindir, simdi duzeltmekle ugrasmayalim.

    son 3 sezondur moyes'in united'in basina gececegi konusuluyordu ve bunun icin hazirlaniyordu moyes. moyes'i konustugum butun ingiliz arkadaslara 2 yildir soyledigim soz aynen suydu : " moyes? teknik direktorlerden bahsediyoruz sanmistim"

    belki fergson'un giderayak bize yaptigi bir espiridir moyes, kendi buyuklugu ortaya ciksin diye. ya da geri donmek icin bahanesi olacak bir kisiyi secmek istemistir.

    bir teknik direktor dusunun ki yillarca basinda oldugu takimla ezeli rakibine asla ustunluk kuramamistir. asla deplasmanda puan bile alamamis, kendi sahasindaki maclarda ise ancak ezilmemistir. boyle bir adami dunyanin en rekabetci takiminin basina getirirsen o is sistemi oturtmaya, strateji gelistirmeye, taktisyenlige falan bakmaz, aynen suan oynanan 25 subat 2014 oly united macindaki gibi futbolcularin ozguveni iyice biter, takim kendi genlerindeki galip gelme aliskanligini kaybeder ve en kotusu bu uzun vadede normallesmeye baslar.

    moyes <= yilmaz vural. ikisi de asla buyuk takim calistiracak kapasiteye sahip degil cunku asla sampiyonluk heyecani yasamamiz ve oynayan takim olmak zorunda kalmamis adamlar. yilmaz vural'a buyuk esittir yazmamin sebebi yilmaz hocanin takimlari moyes'in su united'i gibi asla kirita kirita topa girerek oynamaz. en azindan mucadele edecegini bilirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın