• 4523
    galatasaray'ımızın 2 buçuk sezon her maçına gittiğim stadımız. ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim. 8. bitirdiğimiz lanet 2010-2011 sezonu 2. yarısı bir merak gittik, ısındık yavaş yavaş.

    sonra muhteşem şampiyonluğumuzun olduğu sezon 2011-2012 sezonu aşırı derecede stresliydi. her maça gittim, bitmek bilmedi o sezon. en son süper finalin 5. maçı olan beşiktaş maçında sinirden ağladım. batı tribünündeydim o maçta, dayımla kombineleri değiştirmiştik, o kuzey tribününe geçmişti. batıdan izlediğim ilk maçtı, görüntü muhteşemdi. o maçta ki ambiansı ben hiç bir maçta görmedim. sinirler pamuk ipliğine bağlıydı sanki, hakkımız olan şampiyonluğumuz türlü oyunlarla çalınmaya çalışılıyordu. neyse ki son haftaya taşınmıştı şampiyonluk. ama o sene çok çileliydi, her hafta stres dolu maçlar, stada ulaşım eziyeti vesaire hiç çekilmiyordu.

    2012-2013 sezonu nispeten daha iyiydi. şampiyonlar ligi macerası, ligde rahat şampiyonluk, derbi galibiyetleri, drogba, sneijder derken keyif almıştım bir çok maçtan. ama artık çok yorulmuştum, ve 2013-2014 sezonunda kombinemi yenilemedim. bir kaç maça gittim bu sezon, onlar da bana yetti açıkçası. bir şampiyonlar ligi yarı finali olursa giderim yine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın