• 21
    benim tezlerim üzerinden yazılmasına asla rencide olmam, aksine varsa hatam bilmem, dışarıdan bir gözle uyarılıp farklı pencereden bakıp gözlemem konusunda yardımcı olması bakımından memnun olurum.

    yalnız burada beni eleştiren kardeşimizle net ! bir farkımız olduğunu kendisi " içini bilmediğimiz için kesin konuşamıyoruz " cümleleriyle açıklamış zaten.kendisi işlerin içini bilmiyor olabilir, galatasaray'ı basın aracılığıyla vs. takip ediyor olabilir.ben kendisinden işte bu yönden net olarak ayrılıyorum.zannederim demek istediğim anlaşılmıştır.

    bu söylemi bu kadar irdeleyip, iki farklı bakış açısı yaratmanın alemi yoktur.bu cümle basittir ve genellemeye tabi tutulursa büyük farkla taraftar için tek anlam taşıdığı bellidir.bunun anlamı en basit dille, halkın, taraftarın anlayacağı dille " galatasaray fenerbahçe'ye muhtaçtır " demektir.aksi iddaa bile edilemez.

    irdeleyip, farklı yerlere çekmek isterseniz, en olumsuz düşüncelerden bile hak çıkartabilirsiniz.ben genellemeye ve taraftarın anladığı şekile bakarım ve o anlam üzerinden eleştiriyorum.

    benim ünal aysal'la dünyaya farklı pencereden baktığım doğrudur, olabilir.ama türkiye şartlarında değişmez yaşanan rekabette gerçekliği olan benim düşüncemdir, başkanınki değil.ünal aysal bu iyi niyetiyle galatasaray'ı olabileceğinden daha geride tutuyor farkında olmadan.ligde yaşananlar, olanlar malum.bizim yönetim beyefendi takılırken atı alan üsküdar'ı geçiyor.bıraksınlar salon beyefendiliğini, şartlara göre yarışsınlar.biz kibar, efendi davrandıkça tepemize tepemize yiyoruz darbeleri.ünal aysal geldiğinden beri sadece ve sadece konuşuyor.konuştuğunda da galatasaray lehine gelişme değil, daha beter tepesine yumruk geliyor.

    galatasaray'ın başkanında olmazsa olmaz şartlardan birisi devletle iş bağı yüzünden gebe olmayan birisi olması şarttır.istisnası yoktur demek türkiye şartlarından bihaber olmaktır.hani şu başkanı haklı çıkartabilmek adına fenerbahçe'ye muhtacıza getireceğiniz kulübe bakın en azından.veya yaşınızın eriştiği kadar geriye gidip bizim geçmiş yönetimlerimize bakın.

    galatasaray'ın tarihinde hiçbir zaman parası için başkan yapılan adam olmamıştır, olmaz da.param var diye caka satanı kafadan eler galatasaray.zamanında cem uzan'ı, sonrasında cem uzan güdümlü olduğu için ateş ünal erzen'i başkan seçmemesinin en başlıca sebebidir bu.

    içini bilemeyen değil, içinde olan adamdan saygılar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın