• 41
    evet galatasaray'a yakışmadığı konusunda hepimiz hem fikiriz de; susmak da artık bıçağı öyle bir kemiğe dayandırmıştır ki, yeterse yeter diyen açıklamadır..

    geçen hafta sana şikeci diyen, başkanlık sıfatı elinden alındığı halde nasıl olabiliyorsa hala hakem odası basan, ağzından köpükler saçarak ana avrat her türlü küfreden, bugün oynana kasımpasa maçında her hatayı gectım gökhan gönül'e çıkarılmayan kırmızıyı ve akabinde hakemin kafasının o kartta kaldığını ispat eder 6.5 metrelik barajı açıklayabilecek bir tane insan evladı var mıdır? emre b. denilen insan bozmasının galiz küfrünü, alves denen y...'nin tekmesini geçtim, hakem her şeyi görecek diye bir şey yok..ancak ve velakin adalet diye bir şey olsa türkiye'de zaten tff der ki, kardeşim maçtan sonra inceliyoruz, çat çat çat kim ne yaptıysa cezasını görüntüye göre çeker..
    ama sen bunu sosyal medyada dillendir, emre b. küfretti de, hemen başlarlar 'amaa buraggda kendünü atüyür, melooo da sert giriyüüür'

    meydanı boş bulmuşlar at koşturuyorlar..kafa bulandırıp laf kalabalığı yapıyorlar..adaleti olsa türk futbolunun zaten fenerbahçe hangi kumedeydi? onu da konus ey galatasaray sözlük yazarı..

    pozisyon değerlendirmelerinin sebebini de deyivereyim: öyle başa böyle tarak! bunlar anlamaz başka bir şeyden..
App Store'dan indirin Google Play'den alın