• 28
    fenerbahçe taraftarı'nın rahat izleme ihtimalinin olmadığı maçtır. karşısındaki takım fethiyespor bile olsa durum değişmezdi ki uzun zamandır kazanamasa da ligin sağlam takımlarından kasımpaşa ile oynayacaklar.

    birincisi çok sakat var. evet fenerbahçe'nin çok eksiği var. egemen, caner, sow, webo yok. gökhan gönül, meireles ve baroni şüpheli. forvetsizlikten ileride emenike mecburen oynayacak ki sakatlığı tam düzelmedi tekrar sakatlanma riski var. nasıl bir kadro olacak merak konusu ama bırakın bunu onlar düşünsün. *

    ikincisi psikolojik olarak telaş içindeler. puan farkının bir anda 4'e düşmesi tüm camiada panik havası yarattı. bu kadar eksik varken acaba yine puan kaybeder miyiz düşüncesi akıllarında olacak. tabi bu durum maçın gidişatına göre de değişebilir.

    kısacası büyük ihtimalle son dakikaya kadar fener maçı koparamayacak. biz de fener kazanır düşüncesiyle rahat bir maç izleyeceğiz. hem bu hafta da kazansınlar canım, hep kaybedecek halleri yok.*

    ayrıca ali ismail korkmaz'ın ailesinin stadyumda olacağı maçtır. fener kazanırsa belki onların sevinmesi tesellimiz olur.

    edit: ali ismail'in abisi koyu galatasaraylı, babası da trabzonspor taraftarıymış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın