resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:41
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 1091
    galatasaray formasını bugüne kadar 39 lig, 30 kupa*, 7 de avrupa maçı(u: 3 avrupa ligi ön eleme, 2 şampiyonlar ligi ön eleme, 2 de uefa kupası-avrupa ligi) olmak üzere toplam 76 maçta giymiştir. a2 takımla da 13 maça çıkmıştır.

    bir maçlığına da olsa a milli takım kadrosuna kadar yükselmesine karşın bu seviyede hiç forma giyme şansı olmamıştır. u17*, u18*, u21* ve a2* milli takım düzeylerinde ise toplam 9 kez kaleyi korumuştur.

    (bkz: kesin bilgidir)

    edit 1: kendisi hakkında hala ceyhun gülselam'a ve hakan balta'ya yapılan türden basmakalıp, eskimiş, güncel olmayan ezbere eleştiriler yapılıyor. kendisi yerine zamanında başka kalecilerin alınmış olması yönetim hatasıdır. son yıllarda oynamış olduğu istisnasız tüm maçlarda muhteşem performans göstermiştir, hazırlık maçları dahil. her kalecinin kötü maçları olur, kaldı ki bu adam son yıllarda kendisine ne zaman görev verilse aslanlar gibi oynuyor, mesela bir eray gibi batırmıyor.

    edit 2: 7 ay boyunca kulüp bulamamış, bulmaz olur mu yahu bulmaz olur mu? havada kaparlar aykut gibi kaleciyi ya havada! beğenmedi belki adam şartlarda anlaşamadılar o da taviz vermek istemedi resti çekti. hem koskoca galatasaray yönetimi gerizekalı mı ki bu kadar dandik kaleciyi hem de 7 ay boşta gezmiş iken geri aldı? demek ki hem bu adamda iyi bir kalecilik yeteneği var, hem de yönetim hata yaptığını fark etti ve bunu telafi etmek için bu hatadan dönerek kendisini geri aldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın