aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 62
    şişli belediye başkanı. diğer girdilerim incelediğinde dönem iktidarına da , spor içindeki siyaset hakkında ne düşündüğümü görebilirsiniz. bazı dostlar, aaa akpli olduğu için böyle diyor damgası yapıştırmasın diye baştan söylüyorum.

    kendisi döneminde ali sami yen stadımızın elimizden alınıp, yerine bize it yürümez kervan geçmez bir dağ başında hiç de proje normlarına uymayan stat verilmesinde büyük pay sahibidir. ali samiyen arazisi değerinde alınmadığı gibi, galatasaray sözleşmelerdeki şartlardan dolayı bu konuda ciddi bir maddi kayıp yaşamıştır. galatasaray yönetiminin şu an siyasetteki ayağıdır, sadece bu kadar.

    şişli,mecidiyeköy,levent bölgesinde bilmeyen yoktur ki, şişli belediyesi büyük rant kaldırmıştır. dükkanınıza astığınız tabeladan, açılıştan, sokakta açılış sırasında tuttuğunuz animasyon ekibi yüzünden bile zabıtalar tarafından belediye kasası için "belediye kurallarınca" yasal rüşvet parası alınmaktadır. hatta ve hatta, büyük firmaların çoğu avmlerde açtığı dükkanlar için bile para vermektedir belediyeye. bunu kime sorsanız söyler.

    bilip bilmeden, tv de gazetede her dakika gördüğümüz yüzü gülen her adamı iyilik meleği görmekten vazgeçmek zorundayız. biliyorum ki galatasaray sözlük profili genellikle okumuş yazmış adamlar. bu söylediklerimi rahatlıkla sokağa çıkarak tespit yapabilirler. bunlar iftira değil bizzat mensup olduğu partisinde de yüce divanlık olmasına sebep vermiştir. mahkemelerde yargılanmamasının tek sebebi bütün para trafiğini makbuz ve faturalarla belgelemiştir. yani olan yine halka, esnafa olmuştur...
    heaa para babalarından alsın, fakire fukaraya veriyor diyorsanız burada hak veriyorum sizlere. bunu siyasi rant için kullanmakta etik olmuyor o zaman.

    yakın zamanda kadıköy/ataşehir'de yaptığı mitingde kendisi orada "fenerbahçenin şike soruşturması hakkında" haklı davanızda yanınızdayız demiştir. bilgiler kanıtlı ve teyitlidir. tıpkı diğer siyasetçiler gibi öncelikli amacı " oy rantı" dır. adalet değil!

    kendisi sadece galatasaraylıdır, onun harici diğer siyasetçilerden tek bir farkı yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın