• 25
    ortada şike ilgili hiçbir yeni gelişme yokken, hatta tam tersine uzunca bir süredir gündemin şikeye dair en durgun olduğu dönemlerden birinde yapılması manidar* olan açıklamadır.

    galiba çok kısa zamanda fenerbahçe'ye çok büyük bir ceza verilecek ki cezalar fiilen uygulanacak ise herkes emin olmalıdır ki kulüp düzeyinde kapı küme düşmeden açılacaktır, bu yüzden de fenerbahçe önümüzdeki yıllarda en azından kamuoyu nezdinde haklı gözükmek ve gönüllerde mağdur edebiyatı yapabilmek için günümüzün kara kedisi olan cemaat fırsatını kaçırmamak istemiş. sonuçta haksızın haksızlığını hiçbir zaman kabul etmediği ve sesini gür çıkarıp, hatta işi magandalığa kadar vardırarak haklılık iddia ettiği, iğrenç bir kültürden yetiştik, bu yüzden tamamen aziz yıldırım'ın güdümlüsü durumundaki fenerbahçe kulübünün bu tip bir davranış sergilemesi normaldir. aziz yıldırım'ın 2-0 kaybedilen sivas deplasmanı sonrası kameralar karşısında söyledikleri de aslında bu açıklamanın habercisiydi. durup dururken konuyu şikeye getirdi ve sadece ve özellikle fenerbahçe'ye yüklenildiğini, aslında şu an 2. ligde 3. ligde her yerde şike yapıldığını iddia etti. bu da benim en nefret ettiğim savunma taktiklerinden birisidir; " bir tek ben mi hatalıyım?". akabinde de afaki örnekler verilir işte şurada bu var, burada bu var da neden ben şeklinde.

    fenerbahçe'ye çok pis girecek, onun habercisi bunlar. lafla lagalugayla olmaz, hukuk konuşur. yargı düzeyinde her şey toparlandı her şey hazır, bir tek bunlar ötüyor maşallah sanki resmi siteden uyduruk açıklama yapınca aklanacaklar, yemezler. neyse bu laflar bitmez şimdi eğilin bakayım cezayı tatbik edeceğim :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın