• 1553
    zaten düşüşe geçmişlerdi. ve şimdi sanki yunus yıldırım sayesinde onlar şampiyonluktan edilmeye çalışılıyor bize liderlik verilmeye çalışılıyor gibi saçma sapan bir algı oluşturulmaya çalışıldı gün boyu medyada.

    ulan keşke bu öküzlerin dünkü penaltısı da verilseydi dallama egemen atılmasaydı. sanki fenerbahce mükemmelmiş de önü kesilmeye çalışılıyomuş havasına fena halde gıcık oldum, hele ki biz gümbür gümbür gelirken.

    yunus yıldırım bok gibi bir mac yonetmiş de olabilir. ama bu fenerbahceye özgü olan ya da ilk kez olan bişey değil. hakem hataları bu ulkede hep oluyor. bu olayların tamamına kasıt var gözüyle bakılacaksa zaten baştan kördüğüm olur her şey. bunun normal oldugunu yani ligde cok macta yasandıgını fenerbahce evvela bi anlamalı. mesela bir gun önce burak yılmazın %100 penaltı + kırmızı kartlık pozisyonu es gecildi hakem tarafından. ya galatasaray puan kaybetseydi? bu kadar yaygara kopacak mıydı acaba? ki egemenin o pozisyonda hızlı hücumu bilincli olarak kesme amaclı sarı kart görmesi ve sonrasında hakeme verdigi garip tepkiyle de bunu kırmızıya döndürmesi olayında da hakemin abartılı yanlış bir karar verdigini düşünmüyorum. ki bu tarz seyler ligimizde daha önce de yasanıyordu ve biz hic bu denli yaygara koparmıyorduk. örnegin 2 sene önce tarihini bilemedigim bir gaziantep macında servet hicbirşey yapmazken kırmızı kartla henuz macın 30. dakikası gelmeden oyundan atıldıgında bu kadar buyuk yaygara koptugunu da hatırlamıyorum. önümüze baktık gectik. ama dunden beri sanki tum dunya birleşmiş de fenere karsıymıs gibi bi dümen aldı basını gidiyor.

    dedigim gibi, keske bu penaltı kırmızı kart olayları hic olmadan tamamlansaydı şu sivas macı. galatasaray zaten bu küçük fenerbahceli hesaplarının sene sonunda ortaya dökülmesine izin vermeyecek şekilde noktalayacak sezonu. hiç olmazsa dünden beri kafa sikmezlerdi car car.
App Store'dan indirin Google Play'den alın