• 75
    opera yapan galatasaraylıya tokat atan kadın haklıymış, hatta tokat az bulunmuş el bombası falan denmiş,

    bu başlıkta kadının attığı tokadı eleştirenlerin bence hepsi adamın yaptığının terbiyesizlik olduğunun yanlış olduğunun ayıp olduğunun farkında, sıkıntı bir insan diğerine yanında küfür ediyor ettiriyor diye tokat atabilir mi? eğer atabilirse,

    21 ekim 2012 mardan stadında fatih terim'in kendisine (bkz: ''senin amına koyarım orospu'') diyip jandarma tarafından staddan çıkartıldığını iddia eden, bununla ilgili dava açan, 3 tane de görgü tanığı olan münevver karaboğa haksız mı? fatih terim'i tokatlaması gerekmez mi? tokatlarsa haklıdır değil mi?

    fatih terim de medeniyetten nasibini almamış bir hayvandır o zaman? barzodur? puşttur? doğru mu? söylediklerine bakınca şu videodakilerden bir farkı yok yani.

    barbie operasyonunda gözaltına alınan hayat kadınları ile ilgili ifade veren hasan şaş, ''o kadınları maçtan staddan tanırım'' demişti çıkışta gazeteci kadın kendisine ''bayanları maçtan tanırım dediniz ne maçı bu?'' diyince (bkz: ''sana şimdi bi kafa atarım, salak karı) ...'' demiştir...var mı hatırlayan? hasan şaş için hangi sıfatları uygun buluyorsunuz, hayvan? öküz? puşt? yavşak? var mı arttıran?

    şimdi girdim tek tek baktım ne fatih terim'e ne de hasan şaş'a bu konularla ilgili tek satır yazmamış burada destan yazan kardeşlerim... eyyam yapmayalım adam kayırmayalım, göte göt diyelim ,aynı tepkiyi her olaya kayırmadan ayırmadan gösterin yeter, ikiyüzlülük olmasın.

    bu kadının attığı tokadı savunduğunuz gibi neden fatih terim'in küfür ettiği orospu dediği kadına sahip çıkılmadı bu sözlükte? neden hasan hayat kadınları ile yatıp kalkarken bunun haberini yapmaya çalışan gazeteci bayana hakaret ederken tehdit ederken herkes sustu kaldı?

    madem bu kadar küfürden rahatsısız, bayanların çocukların yanında toplum içimdeki söylemlere hareketlere hassasız, ve kadını korumaya dönük bir pozitif ayrımcılık güdüyürouz ki sonuna kadar gütmeliyiz, var mısınız gs sözlük olarak bu çocukları bulalım tokat atan kadından, terim'i küfür ettiği orospu dediği kadından, hasan şaş'ı da ''şimdi bir kafa atarım sana salak karı'' dediği haber muhabirinden özür diletelim?

    ben bu işte sonuna kadar giderim elimden ne geliyorsa da yaparım, ama önce şu başlığın altına yazdıklarınızı fatih terim ve hasan şaş başlıkları altında da görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın