• 47
    valla hiç 'senin anana bacına yapsalar hoşuna gider miydi' geyiğine gerek yok. bu kadın, hayatımda gördüğüm en cesur kadınlardan biridir. videoyu yeni izledim, o kadar hanzonun içinde, hayatını ortaya koyarak tepkisini göstermesi büyük bir cesaret. yemin ederim şu kadın gibi sağlam 10 tane askerim olsun, londra'yı fetheder gelirim 10 güne.

    amkdumun sonradan görme, kişiliksiz, dağdan yarın inmiş hanzoları egolarını tatmin etmek için, 21. yüzyılda kamuya ait ulaşım araçlarında hayvan gibi höykürecekler, ağızlarından salyalar saçarak küfredecekler, insanları rahatsız edecekler, neyi ispat etmeye çalıştıkları belli olmayacak şekilde koro halinde küfredecekler, üstüne o kadar kalabalık ve saatte bilmem kaç km hızla giden aracın içerisinde fil tepmiş kanguru gibi zıplayıp insanların hayatını tehlikeye atacaklar ve bir kadıncağız buna tepki gösterince o kadın kezban olacak öyle mi?

    şu bilişim suçları yasası mıdır ne zıkkımsa çıktığında haber verin, bu pislik yuvası ülkenin yozlaşmış bütün değerlerine, olmayan ahlakına, olmayan kültürüne, her şeyine küfredeyim de beni vatandaşlıktan atsınlar, bu ülkeden de kovsunlar, bir manayla gidip zimbabwe'ye filan yerleşeyim. oradakiler insan yiyor belki ama onlarda bile bir kültür var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın