• 38
    ben bu metroda yapılan tezahüratı, hoplamayı zıplamayı anlamıyorum arkadaş. bir kere o senin hususi aracın değil, toplu taşıma aracı. isterse vagondaki 100 kişiden 99 kişi senin arkadaşın olsun, sen o diğer 1 kişinin huzurunu da düşünmek durumundasın, evet kendince hareket edebilirsin, konuşursun, gülersin vs ancak o 1 kişinin rahatsız olmaması kaydıyla.

    burada 20-25 tane herif, tribünle metroyu karıştırmış tezahürat yapıyorlar. dahası, ne olursa olsun toplum içersinde küfürlü bir tezahürat yapıyorlar. ya orda psikopat fenerlinin teki çıksaydı da bıçağı vs çekip saplasaydı. ne gerek var böyle şeylere.

    en taze, juventus maçının çıkışında bindim metroya. karda balçıkta koymuşuz juve'ye, ikinci tura çıkmışız. içimde atlar koşuyo, o kadar coşkuluyum. bindim metroya, oturdum bi abinin yanına. abi fenerli çıktı, noldu maç filan dedi. dedim abi yendik, çıktık üst tura. oh iyi olmuş ibne italyanlara dedi. sonra fener öyle galatasaray böyle gayet seviyeli bir şekilde muhabbet ettik, başka elemanlar da katıldı muhabbete. iyi akşamlar dedik indik metrodan. olması gereken bu amk. galatasaray maçından çıkmış adam, yarraamı ye fener diye bağırıyo. hadi fener'e koymuş olsak arena'da yine bir nebze anlarım da o da değil amk.

    neyse, sözün özü şu ki; toplumsal alanda toplumsal huzuru bozan ister galatasaraylı olsun, ister fenerli, ister beşiktaşlı olsun, takımdan bağımsız olarak alayının popisine koyayım. sinirlendim akşam akşam. ablanın da eline sağlık. iyi geçirmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın