• 33
    bu kadına takılan yaftalar, kişinin kültür seviyesini şak diye ortaya çıkartıyor.

    birincisi, kadın orada tek. bir vagon dolusu insanlığını tamamlayamamış yaratık arasında linç edilmekten bile korkmadan tepkisini dile getiriyor. attığı tokat da kadının "ne kadar terbiyesizsiniz" tepkisi üzerine nazire yaparcasına daha çok küfredimesi sonrasında geliyor. cesareti bile takdire şayan.

    ikincisi, "mekanda kadın kız var mı diye düşünmeden..." hiçbir mekanda küfür ederek maç izlemedim bugüne kadar. konuşmaya hakkım var mı o zaman? "herkes kötü birşeyleri yapıyor, o zaman o kötü şeyler doğru kabul edilmeli" diye bir mantık olmaz.

    kaldı ki, bir vagon dolusu insanlığını tamamlayamamış adamı uyarsan ne değişecek? etrafta kim var kim yok diye düşünmeden sadece kalabalığın verdiği o gazla umarsızca küfreden, gücünü ve gazını kendinden değil, etrafındaki kendisi gibi insanlaşamamış sürüden alan adamları uyardığında ne değişecek? kadın uyardı, dalga geçercesine iyice bağırmaya başladılar sırıta sırıta.

    kadın bu tokadı sadece o adama değil, bu adamları dolaylı da olsa savunan ahlak seviyesi düşük -maalesef bu eğitimle de geçmiyor, aileden alınacak bir meziyettir- fırlamalara da attı. şimdi o yüzden "acımadı ki" muadili sözlerle eleştiriliyor kadın.

    ha, "galatasaraylıya tokat attı, o zaman kötüdür" kafasıyla olaya yaklaşmak zaten neresinden bakarsan bak rezilliğin daniskası. ortada aleni bir suç ve terbiyesizlik var. o terbiyesizliği yapan kişi galatasaraylı değil, babam olsa umrumda değil. o zaman kalkıp aziz yıldırımı savunan fenerliye laf etmeyeceksin. adam fenerli, tabii şike yapan başkanını koruyacak diyeceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın