resim
Tanju Çolak
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 63
    3-4 gün önce kabataş-üsküdar motorundayım. bir adam telefonda bağıra bağıra konuşuyor, baktım 50'li yaşlarında bir adam. telefonu kapattıktan sonra yoldayken de yanındaki arkadaşıyla konuşuyor. yakın olduğumdan muhabbetlerini de ister istemez duyuyorum, bi ara arkadaşlarıymış gibi aziz yıldırım'dan yıldırım demirören'den bahsediyor. sonra dikkatlice baktım ki şener şen'in jilet reklamında bahsettiği fenerbahçeli cemil.
    şimdi tanju'yla ne alaka derseniz, bu şahıs galatasaray arda'yı satacaktı, haldun* engelledi diyor. en iyi zamanlarında tanju'yu sattılar arda kim gibi talihsiz bir söz de çıktı ağzından.
    şimdi tanju'yu dinlerken daha iyi anlıyorum ki bence tanju fb'ye gitmedi biz onu sattık ya da biz istemediğimiz için fb'ye gitti diyelim. kendisi ne bir metin oktay ne de bir hakan şükür olabildi gözümüzde. eskiden gol kralı olmuş sıradan bir futbolcu. yoksa bu kadar kuyruk acısı bu kadar kin, nefret başka türlü açıklanmaz. ama biz verilen para ne olursa olsun arda'yı bırakmayız. velev ki bizden ayrıldı, fb'ye gitmesi imkansıza yakındır. tıpkı hakan şükür gibi, metin oktay gibi.
    tanju gerçek bir galatasaraylı değildir, eskiden klübümze hizmet etmiş iyi bir golcüdür. fb formasıyla gol kralı da olsa o camiadan asla itibar görmeyeceğini 5 yaşındaki çocuklar bilir. son çare olarak gördüğü galatasaray taraftarına ne kadar yalakalık yapsa da sevilmeyecğini anlamıştır ve artık o da kinini kusmaktadır. sadece gülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın