resim
Salih Dursun
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:32
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 394
    öncelikle daha önce yazdım. (bkz: salih dursun/#1406885)
    tekrar etmekte fayda var bütün kadro çalım atan, hızlı koşan, gol atan oyunculardan oluşamaz. ayrıca seneye 5+0+3 uygulanmaya başlanacak. tribüne göndersen küsmez ve kendiside söylüyor henüz yeterli seviyede değilim diye. zaten gelsin direk ilk 11 oynasın diyede alınmadı.

    stoper olsun diyenlere gülüyorum. birader stoper oynamayı küçüsemenin mantığı nedir? nerede kötü oyuncu var koy stopere. amrabat' ı bek oynatalım ozaman. hem biraz hızlıda koşuyor mest olursunuz izlerken.

    fizikli ve agresif oyuncuya ihtiyacımız var. örnek olarak tam olarak yılını hatırlamıyorum, milan' ın yaşlı kadroyla şl' yi kazandığı ve yarı finalde c.ronaldolu m.united' ı yenmişti. maç aynen şu şekildeydi ozamanlarda da efsaneler yaratan ronaldo ambrossiniyi felan çalımlayıp yaldır yaldır koşuyordu kanatta. bu maç fark olur derken gattuso iki pozisyonda ronaldoyu taça atmıştı ve bizim meşhur ronaldo maçın devamında öyle yardıramamıştı. aynı örneği barcelonayı eleyen inter içinde verebiliriz.

    bu kardeşimizden beklenen rotasyonu sağlasın, yeri gelince sertliğini kullansın ve mevcut halinin üzerine koyup devam etmesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın