• 44
    doğru olan önerme. ama bu en büyük başarılarımızı bize yaşattığı gerçeğini değiştirmez. neden hayatınızda her şey siyah yada beyaz amk. griler de var gerçek hayatta. oldukça çok hem de.

    örnekler verilirken kesinlikle selçuk, hamit ve burak'ın sayılmaması gerekiyor. biz adama asla transfer yapamaz demiyoruz. hamit fatih hocanın öz evladı gibi imkanı olsa sadece milli takımın futbolcusu yapar. selçuk ve burak da arda'dan sonra türkiye'nin en iyi futbolcuları olarak gösteriliyordu onları istemesi kadar doğal ne var ?

    melo konusunda söylenecek söz yok. hagi ile birlikte fatih hocanın galatasaray'a kazandırdığı en önemli futbolcu belki de.

    ya başarısız transferler ? saymakla bitmez. her konuda aynısınız amk ya siyah ya beyaz. transfer tutturma oranı düşük yüzdeli ise başarısızdır bu kadar basit. tıpkı burak yılmaz'ın bu sene çok düşük yüzdeli gol attığı için başarısız olması gibi. sanki biz adama asla transfer yapamaz diyoruz.

    edit: söylemeden edemedim hedef maçlarında elindeki kadronun potansiyelinden fazlasını alabilen ender hocalardan. en büyük özelliği de bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın