• 391
    lig maçlarının yayın hakkı olmasa bir yıl içinde en fazla küçülme oranına sahip olurlar.
    bunu sadece lig tv bazında galatasaray karşısında yer alacak bir politika izledikleri için söylemiyorum. ilk olarak standart bir izleyici olarak düşünelim;
    -yayın kalitesi çok kötü
    -müşteri hizmetleri çok ilgisiz, müşteri odaklı çalışmıyor. hatta ufak tefek laf cambazlıkları ile müşteriyi kandırmaya çalışıyorlar.
    -müşteri hizmetleri olarak mesai saati ile çalışıyorlar ve bu çok amatör bir durum. müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat prensibi ile çalışmalıdır.
    -promosyon anlayışları sadece taahhüt üzerine. yani sadece kazanmak üzerine. bu da ikinci madde ile ilgili aslında.

    tüm bu sorunları bir yana bıraksak bile ayrı ayrı hepimizin mutlaka bir sorunu olmuş bu şirketle. ben en son bugün yaşadım. en son diyorum çünkü bu ilk değil.
    taahhütümüzü kendi kararlarıyla bir yıl daha uzatmış bu arkadaşlar. tabi şikayetçi oldum, kayıt açtırdım vs. önceki zamanlarda da kanal kaybolması, yayın kesilmesi sorunu için aradığımda teknik servis yönlendirilmesi için iki gün verildi. ben galatasaray'lı olduğumu ilk abonelik zamanında belirtmeme rağmen bu sorun takımımızın maçının olduğu güne denk geldi. ve aboneliğim yaklaşık 7 senedir sürüyor. *

    sözün kısası zaten lig tv yöneticileriyle, yayın politikasıyla, yorumcularıyla tuttuğum takım karşısında yer alıyorlar. üzerine bu tip sorunlar eklendiğinde çekilmez bir hal alıyorlar. bu topraklarda futbol sevgisi olmasa çok kısa bir zaman içerisinde çok büyük bir oranda abone kaybederler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın