• 31
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/...5674_415747981_n.jpg

    şimdi bu kadının gözlerine iyi bakın. dün bu gözler oğlunun katillerine baktı. ''kefenimizle yola çıktık'' diyen katiller bakamadı bu gözlere.

    bu kadın belki dünyanın en büyük acısını yaşadı, yaşıyor. 19 yaşındaki oğlunu öldürdüler sokak ortasında. tekmelediler. küfürler savurdular. kaçamadı ali ismail. ellerinden kurtulamadı katil sürüsünün. 1 ay dayandı hastanede ali ismail. ama olmadı sonunda. gücü yetmedi.

    unutmayalım diye düşünüyordum. bu sefer bu şerefsizliği unutmayalım. unutmamışız şükür. ama sokak ortasında dövülerek öldürülen bir gencin tuttuğu takım üzerinden böyle -çok afedersiniz- sikik tartışmalar mide bulandırıcı. fenerbahçe yıkılmaz demişlermiş. desinler. ayıp mı? şikecilermiş. doğru. hem de bayrak taşıyanı şikecinin. eee? sonuç?

    gezi'de ölenlerin içinde galatasaraylı olan yok mu? varsa da ne önemi var? öldüler lan. öldürüldüler. birini arabayla çiğnediler, kim yaptı bilinmiyor, faili yok. birini gaz fişeğiyle vurdular. kim yaptı bilinmiyor, faili yok. birini kızılay'ın ortasında başından silahla öldürdüler. polis memuru ahmet şahbaz yaptı. bi madalya takmadıkları kaldı.
    berkin'i, 14 yaşındaki çocuğu gaz fişeğiyle vurdular. çocuk daha uyanamadı. kim yaptı bilinmiyor.
    bütün bu olaylardan sonra gelip de bu tezahüratı ''ama şikeciler :((''e bağlamanın, fenerbahçelilerin 2 yıldır içinde bulunduğu tutum ile hiçbir farkı yok. fenerbahçe yıkılsa ne, yıkılmasa ne...

    öldü ulan çocuk. döverek öldürdüler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın