resim
Andrea Ranocchia
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.95
Uyruk:İtalya
  • 65
    ayağını iyi kullanan ağır sağ ayaklı stoperdir. astori sol ayağı nedeniyle ön plana çıkıyordu ama olmamış gibi duruyor. bazı arkadaşlar sormuş neden itelemeye çalışıyorlar diye? sinan engin izleyen arkadaşların dönemsel değerlendirmeleri yüzünden, maç kazanırsak süppperr kaybedersek gebeeriiiinnnn mantığını güdüyoruz.

    malum bu yaz dünya kupası var. ve rano takımında rotasyon oyuncusu. kendisi italya milli takımı için havuzun ilk sıralarında. ve bunun için 20 ve üzeri maç sayısına ulaşmak zorunda. 2 milyondan 1.2 e kadar çekilmesinin sebebi budur. büyük ihtimalle de bonusları vardır bunun yine de fiyat çekilmesini oynamak istediğine bağlayabiliriz.

    galatasaray'ın kiralama yoluna gitmek istemesinin sebebi de vereceği performansı değerlendirmek istemesi. chedjou fiyaskosu gibi durmasını engellemek için bu yolu seçiyor. şu güne kadar bütün yapılan transferlerin hepsinin bonservisi taksite bağlanmış durumda zaten. malum önümüzde dünya kupası var, sezon sonunda neler olacağını bilemeyiz. ab statüsü kalkarsa, yanına astori veya tackling tavanlı vidic veya terry gelebilir. şu an bunları kestirmek zor. fakat kiralama hem futbolcu için önemli, hem galatasaray için karlı durumda şu anda. olaylara böyle bakmak gerekiyor.

    gerekli teknik analizi, imza attıktan sonra karalarız kendi çapımızda, takip ettiğimizce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın