resim
Salih Dursun
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 339
    tuhaf bir argümanla savunulan futbolcu. oynadığı futbolun aynısını eboue oynasa, salih'i eleştiren güruh olarak hep bir ağızdan; "tecrübesi var yeaa, arsenalde oynamış adam vs. vs. vs." diyerek ve galatasaray için ağza alınmayacak bir deyimi kullanarak cümlemizi bitirecekmişiz.

    arkadaşlar sözlükte okuma değil, yazma ekibindeler sadece sanırım. zira eboue başlığında yazılanlara bir göz atmasını dilemekteyiz kendilerinin. kaldı ki şu an ki ölü eboue bile, kendisinden çok mücadeleye girmez ve çabalamaz belki ama kendisinden daha mantıklı hamlelerde bulunabilir maç içerisinde.

    bu çocuğu korurken yapılan yorumlar, mustafa sarp'ın ilk geldiği sezon kendisini korumak isteyenler tarafından yapılan yorumlar ile birebir aynı. arama butonu yukarıda, sadece mustafa sarp yazarak 2009 yılına geliniz ve transferinden sonra yapılan yorumları sayfa sayfa inceleyiniz.

    bir futbolcu yeni transfer olduğu takımda bir süre uyum sorunu yaşayarak iyi oynayamayabilir . buna gönülden katılırım ama bir adam kaliteliyse kumaşını hemen belli eder. topu tutuşu olsun, sürüşü olsun, pas verişi olsun vs. misal izzet hajrovic. eğer çalışırsa ve kendini geliştirirse, uzun yıllar keyifle izleyebileceğimiz bir futbolcuya dönüşebilir.

    buyrun kendisinin ikinci maçından bir kare; https://www.youtube.com/watch?v=7KxyqQFafZc

    şimdi burada amaç salih ile hajrovic'i kıyaslamak değil. kimse yanlış anlamasın sakın. burada anlatmak istediğim, meziyetli bir futbolcunun iyi oynamasa da kendisinin yeteneğini gösterebileceği. salih ne yazık ki yetenekli değil, 90'lı yılların mahalle tabiri ile kazma dediğimiz topçulardan. sabri sarıoğlu'nu bende sevmem ama sabri yine fiziki çabası ile bu durumu azda olsa örtmekte. çünkü hızlı ve fiziki dayanıklılığı çok iyi. ama salih dursun kardeşimiz, fiziği itibari ile asla hızlı olamaz. bu fizikle ya stoper olursun, ya kaleci ya da ailton tarzı bir santrafor.

    kendisi stoper oynayabilir mi peki? hayır oynayamaz, çünkü arkaya dönüşleri inanılmaz derecede ağır. servet çetin'den bile ağır ne yazık ki. yaşı daha 21 denmiş, bırak 21'i, isterse 11 olsun tutmayacak adam kendini hemen belli eder. kendisinden galatasaray'ın güreş şubesinde yararlanılamayacaksa, tahminen en geç önümüzde ki senenin devre arasında gönderilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın