resim
Salih Dursun
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 334
    salih dursun konusu üzerinden şu olaya açıklık getirmek gerekiyor. taraftarımızın ısrarla anlayamadığı ya da anlamak istemediği olay şu; fenerbahçenin şu kıçıkırık ligde nispeten yakaladığı yerli kalitesini yakalayabilmek için bu tarz transferler mecburidir.
    fenerbahçenin bu sıradan kaliteyi yakalayabilmek için bile ne futbolcular transfer ettiğini hatırlatmak gerekiyor sanırım. hasan ali kaldırım,serdar kesimal,mehmet topuz, egemen korkmaz,selçuk şahin,bekir irtegün... (ve tabii ne maliyetler ne mailyetler)
    bu futbolculardan hangisinden geri kalır salih dursun. bence hiçbirinden. ama bu futbolcuların varlığı ile rakibimizin yerli standartı bizden yüksek.
    bu arada bu futbolculara gelinceye kadar ne oyuncular harcadı fenerbahçe onu da belirmek gerekir belki. sezer öztürk,özer hurmacı,ilhan eker,orhan şam, gökhan ünal ilk etapta aklıma gelenler.
    yani salih dursun tarzı transferler yapmak zorundayız. tutarsa gökhan gönül olur.tutmazsa bekir irtegün. ama transfer kaçınılmaz.
    hala her yerli transferinden selçuk inan performansı bekleyen taraftarlara gelince. ne anlatsak anlamayacaklar zaten.yormayalım kendimizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın