resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1036
    herkesin iyi oldugu gibi kotu davranislari mevcuttur. gokhan da bunlardan biri sonucta fenerbahce camiasindan bi kiyas yapacaksak bu gokhan gonul olabilir. yani kotunun iyisidir.

    bir insani begenmek icin her ozelligini 4/4 luk olmasini beklerseniz yanilirsiniz. bu hersey ve herkes icin gecerlidir. insanin dogasinda vardir bu. insanlari degerlendirirken bir hareketinden iyi bir hareketinden kotu diye neticelendiremezsiniz.

    gokhan da bunlardan birisi. iyi hareketleri oldugu kotu hareketleri de mevcuttur. cunku insandir. bana gore iyi hareketleri kotu hareketlerinden fazladir. bu da benim icin iyi diye nitelendirebilecegim insan kategorisine girmesi icin yeterlidir.

    he simdi cikarip bana yaptigi yanlislarin linkini de paylasabilirsiniz veya ileride yanlis hareketler icerisine de girebilir. bu demek degildir ki ben gokhana veya sevdigim insanlara iyi buludugum insanlara tapiyorum. onlarin degistigi gibi benim de fikirlerim degismesi gayet normaldir.

    ozet gecicek olursak fenerbahce camiasinin icerisinde iyi sayilabilen ender insanlardandir. sanirim baska soze de gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın