resim
Oğuzhan Kayar
Takım:Kuşadasıspor
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 25
    kendisini neye dayanarak aldığımızı anlamayan arkadaşlar a2 ligi diye bir şeyin varlığından haberdar olmadığı gibi, scout ekibi diye bir şey de duymadılar galiba. scout ekibi dediğin şey zaten yeri gelir takımların a2 takımlarını, hatta alt yaş gruplarını da izleyerek potansiyelli gördükleri oyuncuları transfer ederler. öyle bir oyuncu almak için illa bağlı bulunduğu kulübün a takımında oynaması gerekmez. manisaspor adamın yeteneğinden faydalanmadı diye kimse faydalanamaz diye bir kural yoktur sanırım. (ha adamın yeteneği konusunda tamamen scout ekibine güveniyorum, ben hiç izlemedim)

    ayrıca bonservisi fazla olsa da henüz 18 yaşında olan bir futbolcuyla, türkiye ligine göre bildiğin komik paralarla 4.5 yıl sözleşme imzalanmış. adamın 22-23 yaşına gelince alacağı senelik ücret 180.000 tl, şu anın kuruyla 60.000 euro. kendisinin 4.5 sene sonra geleceği yaşta olan ve kendisi gibi ptt'den gelen umut gündoğan bu sezonun yarım dönemi için 594.000 lira alacak. sadece üç büyüklerde değil, şu an türkiye süper liginin yarısında bana 22-23 yaşında olup senede 180.000 tl kazanan 5 tane adam zor sayarsınız.

    bu transfer bir vizyon transferidir. bu çocuğun en elde patlamış hali, üzerinde galatasaray etiketiyle şu an alındığı paraya falan satılır zaten. sizi eleştirirken beni de muhasebeci yaptınız ya, yanarım yanarım ona yanarım.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın