• 302
    şike yaptığı şu ana kadar dünyada hemen her makamda tescillenen ve şu an ligde dahi bulunmaması gereken takım, ona yandaşlık yapan(!) tff yöneticileri varken, ortada büyük bir oyun ve aziz yıldırım'ı aklama, koruma çabaları varken, galatasaray yönetimi iktidarın baskısıyla eli kolu bağlı beklerken fikri hür vicdanı hür galatasaray taraftarının yine öncülük etmesi ve devam etmesi gereken kampanyadır.

    2011-2012'de yapıldığında ne kadar etkili olduğunu, uefa'nın nasıl baskı altına alındığını ve elini güçlendirdiğini, defalarca söylediler.

    şimdi durum daha net. artık yargıdaki son makam da cezayı kesmiş, iş tescillenmiş ve fakat bu kişiler ülkede ceza almadan liglerde yarışmaya devam etmektedir. buna bir dur demek için üşenmeden bu işe destek olunmalı ve sürekli olarak devam edilmelidir. sayımız çok daha azken katılım çok fazlaydı şimdi ise herkes de bir durgunluk, kabullenmişlik var. ne bekliyoruz anlamıyorum ki söz konusu adaletse taşın altına elini sokmak bu kadar basitken ne diye bekleyelim??

    moderasyona da galatasaray sözlük ile ilgili isteklerde yazdım, ses çıkmadı. bu başlık hep üstte tutulsa, gündemden düşmese ya???!!

    (bkz: el değmemiş temiz bir lig istiyoruz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın