resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 1413
    kendisi ne göklere çıkarılmalıdır ne de yerden yere vurulmalıdır. yabancı sınırımız yüzünden yedeklerimiz full türk olmak zorunda. türk forvetlere bakıyorsun en iyisi açık ara burak yılmaz. o da sende. kim var 2.? umut bulut, belki yakın vadede muhammet demir(ben kendisinden çok şey bekliyorum ama anadolu takımlarında dandik yetiştiricilerle olacak gibi değil, alt yaş kategorilerinde çok maçını izledim). yedek için alabileceğimiz en iyi ve en uygun santrafor umut bulut. galatasaray seviyesinde olup olmamasından çok buna bakmalıyız.

    benim gözümde kendisi alt seviye takımlarına karşı iyi üst seviye takımlara karşı yetersiz bir forvettir. teknik yetenekleri yetersiz düzeyde. en büyük farkı mental ve fiziksel özellikleriyle yaratıyor. rakip defans zeki ve biraz güçlü olunca(ligimizdeki zeki defans sayısı 1 elin parmaklarını geçmez bu yüzden umut her sene ortalama 15 gol atıyor) umut bulut'u durdurabiliyor. özellikle kontrolün bizde olduğu oyun olarak ezdiğimiz ama skor yaratamadığımız maçlarda 3. forvet olarak oyuna girerek katkı sağlayacaktır. en azından rotasyonda ve kupada önemli fayda sağlayacaktır.

    kendisinin hep lig maçlarının oyuncusu olacağına inanırdım ama bu sene şampiyonlar liginde çok iyi bir oyun sergiledi. gruptan çıkmamızda da önemli pay sahibi oldu. kendi adıma bunu hiç beklemiyordum. yine de ligde bu sene performansını iyi bulmuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın