resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 3341
    hamit takımda futbol zekası en yüksek oyuncular arasındadır. dönüşü gerekli katkıyı verecektir hemde fazlasıyla. avrupada büyük kulüplerde yıllarca oynamış görebileceği her türlü oyunu oyuncuyu görmüştür. elit bir oyuncudur üstün bir oyuncudur. her zaman aranılan adam olmuştur ama şimdi daha fazla şimdi daha çok. hatırlayın hamit sakatlandıktan sonra yediğimiz golleri defansta verdiğimiz açıkları hücümda istediğimiz işleri yapamadığımızı. kısaca hamit büyük oyuncudur. şuan bile şampiyonlar liginde oynayan her takımda rahatlıkla kendisine yer bulur bir şekilde.

    işin kısmı zaten hamitin iyi olup olmaması değil. ben yazılanları gördükten sonra şunu anlıyorum bizim hataya yanlışa dayanma gücümüz yok kusursuz olmak zorundayız evet doğru biz galatasarayız en iyisi olsun isterizen kusursuz olsun isteriz. ama ben şundan eminim ki bizim karnımız bazı şeylere çok çabuk doyuyor.çok çabuk sıkılıp yenilik arıyoruz.

    hamit eğer bugün bizde değilde ligde başka bir takımda oynasaydı derdik ki , biz bu adamı neden alamadık. direk transfer yanlışı direk hata olarak yorumlardık.şimdi işin en güzel yanına bakalım hamit bizde oynuyor ve inşallah uzun yıllarda daha oynar.

    aynı şeyi şuan amrabatada yapıyoruz. bu adamın transferi gündemde olunca ve bize geldiğinde buradan kim sevinmedi ya da kim direk 11 yazmadı. zamana bıraktık mı bence hepsi olur hepsi düzelir. herkes kendini bulur ve bulacaktırda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın