• 4
    kendi futbolcuma asla beddua etmem de, dün * burak yılmaza haksız yere kırmızı kart gösteren hakeme, onu hakem yapanlara,onu bu maça hakem olarak atayanlara, o malum kurumun en başındaki kişiye * ağır bir şekilde beddua ettim. ki ben şampiyonlar ligi ve derbi maçları dışında öyle çok sinirlenen birisi değilim. hele ki kupa maçlarında hiç sinirlenmem.
    ancak o köy gibi şehrin patates tarlasına dönmüş sahası yüzünden benim taraftarı olduğum takımın futbolcusu, * * en kötü sakatlığı geçirdikten sonra, tribündeki insanların pişkin pişkin gülüp kameraya poz vermesinden sonra, devre arasında dalga geçer gibi itfaiye aracının gelip sahayı sulamasıyla büyük bir rezillik yaşandıktan sonra, bu haksız kırmızı kart bardağı taşıran son damla oldu sözlük.
    belki bunları yanlış başlığa yazıyorum ama bu olayların yaşanması maçı televizyon karşısında izleyen beni bile çıldırttı, kim bilir burak yılmaz nasıl sinirlenmiştir...
    şimdi de tedirgin oluyorum acaba beddua etmese miydim diye.. ama sonra da bu kadar haksızlık karşısında hak ediyorlar diye düşünüyorum..
    çok kararsızım sözlük.. ama bu emek hırsızı, şeref yoksunu insanların bu yaptıklarının cezalarını çekeceğini biliyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın