resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4530
    anlayamadığmız bir nokta var.

    drogba dönemin tarihine damga vurmuş, avrupanın sayılı forvetlerinden biri olmuş, chelsea'nin bayrak ismi olacak bir konuma gelmiştir.

    arkadaşlar drogba bir winner'dır. bu adam maç seçmez, sahaya çıktığında sahip olduğu ve geçmişten gelen oynadığı maçın en iyisi olma arzusunu, isteğini sahaya yansıtır. çünkü o bir kazanandır ve eğer drogba bir maça damga vuramazsa, o gece onun için bir kabustur.

    bütün efsane statüsüne girmiş futbolcularda bu duygu vardır, kimi sonradan kazanmış kimi ise doğuştan bu duyguya sahiptir.

    eğer ki drogba ya da onun statüsünde bir oyuncu, sahada istediklerini ortaya koyamıyorsa eğer yolunda gitmeyen bir şeyler vardır.

    işte drogba'daki en büyük sorun bu. artık fiziksel olarak düşmeye başladı, istediklerini sahaya yansitamıyor.. çin'e gitmesinin en büyük sebeplerinden biri de buydu. artık o premier lig'in kralı olacak, defansları ezip geçecek güçte değildi.

    sahip olduğu winner özellik, ona tekrar avrupa yolunu açtı. lakin biz de gösterdiği performanslar stabil değil. damga vurduğu maçlar ise sadece sahip olduğu arzunun getirdiği sonuçlar.

    maalesef drogba hiç bir zaman eskisi gibi olamayacak. türkiye kupası belki ölçü değildir, şu an ki durumdan daha iyi seviyeye gelebilir fakat artık bizim için 40-50 maçı kaldıracak güce sahip değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın