resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2712
    uğur, bruma, aydın, belki de doğru dürüst sağlık kontrolleri yapılmayan ediz. zaten futbolun kendisini kurban ettiğimiz bu iğrenç düzene daha kaç kişi kurban verilecek. ırkçılıktan şikeye her türlü rezilliği örtbas etmeye çalışan siyasiler; kendileri her türlü ahlaksızlığı yapan ve hiç bir bedel ödemeyen futbolun derebeyleri yöneticiler; onlarca yıldır teknik adam koltuğunda oturan ve duayen denilen, ama imzaladıkları kontratlardan başka hiç bir konuda etkinliği olmayan spor adamları; sahibine göre kişneyen ve sermaye sahiplerinin oyuncağı olmuş spor yorumcuları ve medya. ve tabiiki benim de bir parçası olduğum taraftarlar. bunca rezillik varken; ve bütün bu rezillikten asıl sorumlu olan siyasiler, yöneticiler, teknik adamlar ve medya dururken her fırsatta en kolayına kaçarak futbolculara sallamayı alışkanlık haline getirmiş taraftarlar. şunu anlamamız lazım; futbolcular ve onların oynadığı futbol bu düzenin ürettiği şey sadece.

    yani bir fabrikanız var ve ürettiği ürünler hep sıkıntılı, defolu. bu durumda oturup sürekli üretilen ürünleri mi eleştirirsiniz, yoksa fabrikanın işleyişinde bir sıkıntı olduğundan bahisle üretim hattını mı?

    aydın yılmaz’a bir yazıyorsak, medyaya 5, teknik adamlara 10, yöneticilere 50, siyasilere 100 yazacağız. yoksa olacak olan (bugün de olduğu gibi) aydın yılmaz’ların, uğur uçar’ların kurban olduğu; aziz yıldırım’ların, demirören’lerin kahraman olduğu bir düzen.

    yazdıklarım futbol özelinde olmakla birlikte sırf aslı nemutlu’nun trajik hikayesi üzerinden tüm spor dünyamıza da rahatlıkla genellenebilir. sporu, onun ruhundan anlayan ona aşık insanlar sahiplenmediği müddetçe aşkımıza tecavüz edenler ve tecavüz edenlere bir aşiret reisi edasıyla nikah kıymaya kalkan siyasiler her zaman olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın