• 16
    televizyonda gördüğüm kanı beynime sıçratan şerefsizlerdir. kimse kusura bakmasın ama bu hakaret falan değil, o adam galatasaraylı falan değil çünkü. galatasaraylı değil lafını da "aziz satın aldı forma giydirdi" diye söylemiyorum çünkü böyle beyinsizler var.

    bu adamlar bir siyasi görüş edinmemiş, bu siyasi görüşe maruz kalmış tipler. kendi beyinlerinde bir fikri falan yargılayıp edinmemişler görüşleri ve uzun zamandır beyinlerini kullanmadıkları için bu süreçte de kullanamıyorlar.

    bu adam akp'li de olabilir, oraya "evet bak cemaat başbakanı bitirmeye çalışıyor, fenerbahçe'ye de onlar şaaptı" diye gitmiştir, chp'li (hadi işçi partisi falan da dahil olsun diye kemalist) de olabilir, o da oraya "evet bak cemaat yargısı paşaları da içeri tıktı, fenerbahçe'ye de onlar şaaptı" diye gitmiştir.

    görüldüğü üzere her iki durumda da bu arkadaşlar beyinlerini kullanmıyor. bu adamların siyasi görüşü gözlerini kör etmiş. her şeye o pencereden bakıyorlar. ben senelerdir siyasetin içinde olan, futbola siyaset karışmasın diyenlere "siktir lan oradan siyaset hayatın her alanında var, futbol hayat dışı mı?" diyen bir insanım. bunu da beni "futbola siyaset karışmasın hödöhödö" diye gezen tiplerden sanmayın diye yazdım. ama bu kadarı fazladır.

    senin siyasetin beyninin önüne geçiyorsa, sırf siyasi görüşün yüzünden insanların emeğini çalmış, şike yaptığı bir tek mars'ta falan onaylanmamış bir şerefsizi, hem de üstünde galatasaray formasıyla karşılamaya gidiyorsan, kusura bakma sen de şerefsizsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın