resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4749
    https://twitter.com/...s/293101532033974275

    1 yıl geçmiş miladın üzerinden.

    1 yılda şampiyonluk gördük, şampiyonlar ligi'nde çeyrek final gördük, şampiyonlar ligi'nde tekrar gruptan çıkışı gördük.

    geldiğinde dedik bu adam istatistiklerine bakıp yargılamayın, neden az atıyor demeyin, adamın olayı takımı oynatmak dediysek de laf dinletemedik. iyi oynadığı halde skora katkısı olmadığından bok gibi oynuyor diyenler oldu. güzel oyununa goller asistler katılınca iyi oynamaya başladı dedi aynı kişiler, oysa o hep iyiydi. bu bir yılda kariyerinin en büyük zirvesi ancak bursaspor olabilecek battala ile karşılaştırdılar, hatta onu sneijder'e tercih ettiler. izansızlıkta çığır açtılar. tercih ettikleri battala iki gol atıp ilgi gördü diye teknik direktörüne trip attı, kulübüne rest çekti, star falan sandı kendini, şimdi nerede belli değil. gerçek star sneijder de bir yılını doldurduğu günden önce türkiye kupası'nda önemsiz grup maçında deplasmanda presten prese koşuyordu.

    biz ne kadar iyi olursak olalım kadersizdik. ülkenin durumu, futbolun gelişmişliği vs. vs. hep eziktik lan biz. avrupada şansımız 40 yılda bir yaver gidiyordu. tarihi galibiyetler alsak bile eleniyorduk, bunlarla övünüyorduk. en iyi dönemlerimizde bile şampiyonlar ligi'nde hiç üst üste gruplardan çıkamamıştık. sneijder bu kaderi değiştirdi. yıllar sonra belki de ilk defa böylesine bir kader maçını kazandık sayesinde. bir yılın sonunda arkasından atıp tutanlar artık taşaklarını öpüyor şınonun :(

    daha yıllarca burada olacak, uzun süreler kaderi değiştirmeye devam edecek aslan parçası. 1. yılımız kutlu olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın