• 268
    biraz haksız yere eleştirilen zemin kanımca.
    şuna dikkat edelim, en sağlam kar ve yağmur yağışı hep maç oynandığı sırada oluştu. maç öncesindeki yağışlar eğer zemini doğrudan etkilese haklı olabilirdik ancak hepsi maç sırasında yağdı.

    bize zeminiyle gönderme yapan fenerbahçe acaba son yıllarda maç oynanırken bizim yaşadığımız gibi bir yağışla karşılaştı mı?

    kimse kusura bakmasın ama cluj ve juve'deki yağışlar saraçoğlu'nda, emirates'te falan yağsa onlarda toplayamazdı kendini kolay kolay. elbette belki daha erken olabilirdi ama onlarda çok sıkıntı çeker, gündemden düşmezlerdi. şöyle bir izlenim var, yağış yağacağı sırada sadece bizim zemin çöküyor.

    bizi bitiren olaylardan birisi de akp kongresi ve yapılan bir konserdi.

    özetle demek istediğim şu, maç sırasında oluşan sıkıntılarda hiçbir suçu yok yönetimin, elden bir şey gelmiyor, çatı kapatmak lükstür, buradan da eleştiremeyiz. ha desen ki biraz daha kısa sürede toparlanabilirdi ama zaten en iyi firmalarla çalışıldı yani yapılabilecekler yapıldı, başka şeylerde vardı ama kimse gelip de şu temel şeyi bile neden yapmadınız diyemez. yukarıda da dediğim gibi, maç sırasında oluşan tahribata zaten çözüm yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın