resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 2861
    http://i.radikal.com.tr/...fft16_mf1916126.Jpeg

    (bkz: yemezler)

    2 sezondur takımdasın ve kulübüne dişe dokunur bir katkın yok. yeteneklerin ve sahada yapabileceklerin kısıtlı. en basit ifadeyle, bugünkü galatasaray futbol takımına herhangi bir maçta katkı yapabilme ihtimalin belli etmenlere bağlı. en bilineni ve basitçe gözle görülebileni açık alanda etkili olabilmen. sana açık alan bırakmayan, kanat organizasyonlarının önünü kapatabilen takımlara karşı senden beklenen şey ise kendi bireysel yeteneğini kullanarak o alanları yaratman. yapabiliyor musun ? hayır.

    gerçek anlamda büyük takım kanat oyuncusu olabilme ihtimali çok düşük amrabat'ın. ama koy orta sıra takımına, akhisarspor maçında 1 gol 2 asistle oynasın, koy rizespor'un karşısına maçın adamı olsun. büyük takım oyuncusu olabilmek farklı bir yetenek istiyor. büyük takım oyuncusu olabilecek potansiyeli taşıyan, 6 ayda amrabat'ın ulaşabileceği maksimum düzeyden kat be kat fazlasını vaad eden gerçek anlamda bir kanat oyuncusu için: (bkz: armindo tue na bangna bruma)(u: şansımıza da şom ağzımızı da tüküreyim, büyük yetenek diye diye sakatladık çocuğu, nazarımız değdi)

    ikisi de kanat oyuncusu olarak takımda ama gerçekten bruma ile amrabat'ı karşı karşıya getirdiğimizde farkı görebiliyoruz net olarak. armayı öpmek, seyirciye göstermek filan güzel şeyler bunlar ama sahada da oyununla desteklemen gerekiyor bu takım sevgini. eğer yeteneğini takım sevginle birleştiremiyorsan bu biraz amigoluk oluyor. öyle bir şey ki bu amigo-futbolculuk, yıllardır ustaca yapan ve bundan dolayı haksız yere forma işgal edebilen futbolculara sebebiyet verebiliyor.sabri sarıoğlu gerçeğinde olduğu gibi. zaten elimizde bu işlerin şahı olan bir futbolcu varken bir de kontenjan işgal eden yabancı amigo-futbolcuya gerek yok.

    gönderilmesi gerekiyorsa gönderilmelidir. yerine ihtiyaç olan, daha yararlı olabilecek olan bir futbolcu gelecekse bir an bile durdurulmamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın