resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 2858
    adam daha bize gelmeden önce sempatisini açıklamıştı; müslüman ülkeler içerisindeki en büyük futbol takımının galatasaray olduğundan dem vurmuş ve dindar biri olduğu için 2000'deki uefa zaferimizden o zamanlar çocuk yaşta olan kendisinin bile ne kadar etkilendiğini ifade etmişti. hemen hemen hepimiz de beğenip memnuniyetle karşılamıştık bu tavırlarını.

    şimdi çıkıp da taraftara oynuyor, istanbul sevdalısı, galatasaray'a kapağı atmış bir kere postu temelli serme derdinde falan dersek en kibar ifadeyle bu adamı satmış oluruz. performans olarak kötü olduğu noktalar vardır, belki gitmesi en makul çözüm de olabilir bunların hepsini masaya yatırıp konuşalım ama kendisine şark kurnazı muamelesi yapılmasını etik ve hoş bulmuyorum çünkü ben her şeyden önce bu adamın galatasaray sevgisine inanıyorum ve bir karakter olarak kendisini samimi buluyorum.

    ha dany yollanır da hajrovic'e lisans çıkarılır bir, bruma'nın da sözleşmesi sakatlığı yüzünden 6 aylığına dondurulursa telles'e yer açılır iki olur ki bu durumda sıkıntı yaşamamız muhtemel bölgelerden kanatlarda amrabat gibi bir kozumuz-ki görüldüğü üzere kendisi aynı zamanda 4. forvet alternatifimiz-elimizde kalır, ayrıca yedek sol bekimiz, matador jokerimiz albert riera'yı da ağlaya ağlaya göndermemize gerek kalmaz.

    daha önce de dedim ama tekrar edeyim, kendisi benim ağabeyim değil kuzenim değil ama ben bu adama da oynadığı futbola da zamanında dilendim. şimdi de arkasından vuramam. eleştiririm tabi ama bok muamelesi yapamam.

    not: fatih terim de kendisini hazırlık maçlarında forvet olarak oynatırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın