• 4499
    15 ocak 2014 galatasaray tokatspor maçından evvel yine zemini çok güzel görünüp maç sırasında yine mayın tarlası gibi yer yer bozulmaları olan zemine sahip güzide mabedimiz.

    özellikle ikinci yarıda tokatspor'un koruduğu kalenin olduğu ceza sahasında, bir pozisyon sırasında tokatsporlu bir oyuncunun ayağı* 50-60cm zeminin içine girdi sanırım. yine aynı ceza sahasında bulunan korner noktasında da bir bozulma bulunuyor. selçuk'un attığı penaltıda da penaltı noktasına dikkat edin lütfen, orada da bozulma olduğunu görürsünüz. tabi ben ekrandan gördüğüm kadarıyla söylüyorum bunları daha yakından gidip bakarsak sahanın her tarafında bozulmalar olduğunu görürüz diye düşünüyorum.

    önceki maçlara göre daha iyi gözükebilir zemin ama ingiltere'yi, ispanya'yı örnek alıyorsak, tamamen giderilmesi gereken bir sıkıntı bu. oralarda futbolcu topa vurunca çim yarım metre havaya fırlamıyor oysaki yönetim sezon başında drenaj çalışması falan yapıldı demişti ama sıkıntı sadece bununla ilgili değil sanırım. zaten bu stadın iki önemli problemi var: bir türlü toparlanamayan zemin ve bir türlü kapatılamayan çatı...

    ikinci penaltı sonrası gelen edit: ben demiştim demek istemiyorum ama ilk attığı penaltı için penaltı noktasına bakın dedim 86.da zemin yüzünden penaltı kaçırdı adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın