resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2273
    röportajlarından birinde cüneyt çakır için, benim yaptığım hareketin aynısını fabregas'ta ona yaptı uyarı bile veremedi, onunla da bir gün görüşeceğiz tarzında açıklamalar yapan futbolcu.

    şimdi engin, sen gerçekten o hareketi yaptıktan sonra kırmızı kart gördüğün için cüneyt'e kızarak aslında kırmızı kart görmemen gerektiğini savunacak kadar uçmuş olamazsın heralde, bir anda kendini rize'de bulmanın üzüntüsü olsa gerek diyorum ve illa o olay için birine kızacaksan önce kendine sonra cezayı 11 maç gibi fantastik bir uzunlukta verenlere kızmanı öneriyorum.

    bir de "o kişi" diye tabir ettiğin birini habire hedef gösterip "o kişi" gitmeden galatasaray'da asla bir daha oynamam diye buyurmuşsun. valla o kişi kim bilmiyorum ama sen söylediklerinde samimiysen umarım o kişi galatasaray'dan hiç ayrılmaz.

    edit: popito1905 sağolsun hatırlattı ben bir an engin kırmızıyı gördükten önce yakaya yapıştı gibi hatırlayıp yazmışım ama yine de farketmez engin'in açıklama ve davranışlarının malesef elle tutulur bir yanı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın