• 1
    biz sözlük yazarları tarafından değil, bizzat fifa'nın kendisi tarafından yapılan üzücü durum.

    arkadaş bildiğin şu güzel lig gereken itibarı görmüyor. akşam birçok insan gibi ballon d'or izledim, ondan önceki sene de izlemiştim. ya 2 senedir premier league'den bir oyuncu altın 11'e giremez mi? swansea'nin valencia'yı havada karada ezeceği ve 3 takımın her hafta liderliği sırayla ele geçirdiği ligden bir oyuncu bile o kadroya giremezken sırf 2 takım puan ve gol rekorları kırıyor diye bütün oyuncuların o abartılmış ligden seçildiği kadroya isyan edecek noktaya geldim artık. bu altın 11'e girmeyi xavi ve çok sevdiğim iniesta'dan daha çok hak eden insanlar var ve bu nedense görülmüyor. en azından yaya toure ve eden hazard'ın orada olması gerekirdi. ibrahimovic gol kralı olmasına rağmen kendisinin yerine hazard seçilse kimse bir şey diyemezdi. xavi'nin olması zaten skandal. iniesta'nın yerine de schweinsteiger seçilmeliydi de burası konumuz dışında şimdilik.

    hadi onu geçtim, chelsea geçen sene avrupa ligi'ni aldı lan. hazard olmayacak da kim olacak. hatta sürekli hakemler tarafından kollanan ramos yerine de david luiz olmalıydı. bir kişiyi bile almadılar o takımdan ayıp günah. mesut özil var lan daha. 3 senede 100 tane asist yapan, arsenal'ı da yıllar sonra lider yapan adam giremiyor şu kadroya. sırf mesut girsin diye defansın bile 3 kişiye düşürülmesi gerekirdi :(

    neyse ballon d'or bir yana, bu ligde gerçekten futbol oynanıyor bunu bilmeyen yok zaten. daha bugün aston villa-arsenal maçı toplam 14 dakika uzadı. futbolun her dakikasına önem veriliyor burada. fifa'nın biricik aşkı la liga'da aynı maç oynansa ilk yarı 2 ikinci yarı 4 dakika uzatma verilir haydi evlere dağılın denilir. sırf iki takım var diye bayernliler dışındaki tüm oyuncular la liga'dan seçilsin oh ne güzel ya. bak gene aklıma ödül töreni geldi sinirlendim. sakinim tamam.

    neyse ya daha da konuşup kafa ütülemek istemiyorum. yalnız premier league'e hak ettiği değerin verilmediğini hissediyorum. sanki ingiltere dışında hiçbir yerde izlenilmiyor muamelesi gösteriyor bazı kurumlar. bu kafa yapısını değiştirin ey bazı kurumlar.

    o değil de derby diye bir kelime var lan. "daağbi" diye okunuyor. nasıl sevilmez lan bu lig?

    arcanel'in uyarısıyla west ham'ı aston villa yaptım. bir de mesut'un yaklaşık 100 tane asisti varmış maşallah diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın