resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2246
    ben röportajından çok burada yazılanlara takıldım açıkçası sözlük ;

    göbeğinden dolayı eleştirenler olmuş, aslında doğru da yapmışlar.fakat bu göbek takıntısını " arda galatasaray'da iken neden bu derece dillendirmediler acep " diyesi geliyor insanın.göbek eritilebilir, bu kadar takıntı yapmayalım.

    ayrıca benim kafamı karıştıran başka bir şey de mevcut.mancini 3 ayda ceyhun'u baştacı yapıp, engin'i ikinci plana atacak ne görmüş olabilir ? benim gözlemim ceyhun'a çok fazla güveniyor, elbet iyi bir şey eleştirmiyorum.ama sanki engin konusunda brifing almış, yanlış yönlendirilmiş gibi bir hissim var.

    engin baytar'a verilen cezanın bu derece ağır olmasının türk futbol tarihinde adı yok. ki çok daha ağır ceza alması gerekenler ( mesela meireles ) hakkettiklerinin de çok azını aldı.bu resmen lobi başarısıydı fenerbahçe adına, engin'i kim korudu, kolladı ?!

    aynı hatayı melo olayında da yaptılar.adam tükürmediği halde " tükürdü " diye yaftalayanlar ne bir kamera kaydı, ne bir fotoğrafta tükürük emaresini göremeyince " tükürür gibi yapması da yeterlidir " ( marcus merk ) diyerek cezayı verdirdi.ve bizim yönetimimiz yine yaya kaldı, gereği kadar baskı kuramadı.

    sözün özü bu şekilde ceza alan engin baytar'ın futbolunun gerilemesi, maç eksikliği sorununun kabak gibi ortaya çıkacağı gerçeği ve psikolojik olarak çöküntü yaşayacağı herkesin malumuydu.

    sanırım bu yaşananlar performanstan ziyade kamuoyunun bilmediği, duymadığımız bazı şeylerle ilgili.harıl harıl alternatif türk oyuncu aranan bir pazarda, engin baytar'ın disiplinsizlik sorunu da olsa bu şekilde gönderilmesi bana pek mantıklı gelmiyor.

    not : açıklamarıyla alakalı değil yazdıklarım, burada okuduğum bazı yorumların bende düşündürdükleri...
App Store'dan indirin Google Play'den alın