resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2241
    gökhan zan, 2009 yılında geldi takıma. çoğu zaman da sevilmeyen, beğenilmeyen adam oldu. cam adam dendi edildi. geçen seneki performansına bakalım; http://www.transfermarkt.de/...ieler_6911_2012.html
    23. haftaya kadar forma giymemiş adam. sakatlıklar nedeniyle oynamaya başladı, schalke maçına ilk 11 çıktı. ve öyle bir oynadı ki, herkes "helal olsun adam dediğin böyle olur" dedi. görev almamasına rağmen her zaman göreve hazır beklemiş, şansı geldiğinde de çatır çatır oynamış. saygıyı da hak ediyor.

    engin'e bakalım; http://www.transfermarkt.com.tr/...ieler_8399_2012.html
    11 hafta oynamamış, cezası bitmiş önce 2 kere 30 dk(biri şampiyonlar ligi), sonra 65 dk, şans bulmuş 3. maçında da ilk 11 başlamış. sonra yemiş kesiği ama 3 hafta sonra biri ilk 11 2 şansı daha olmuş, yine tutturamamış.neden? 11 hafta boyunca zaten cezalıyım diye yatmış çünkü. sezonun kalanında da formayı giyemedi.
    fatih terim beni göndermediyse demişsin de, adam sanki seni banko mu oynattı? mart ayından sonra sahaya 1 kere adım atmışsın(yedek olarak, ısınırken falan), onun dışında tribündeymişsin. mancini de geldi kiraladı seni başka takıma.
    bak bir aynaya, suçu bir kendinde ara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın