resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2233
    rizespor'a kiraladığımız oyuncumuz.

    aşağıdaki şekilde açıklamalarda bulunmuş.

    --- alıntı ---

    teknik direktör roberto mancini’nin kadroda düşünmediği ve galatasaray’dan çaykur rizespor’a kiralanan engin baytar, önemli açıklamalarda bulundu

    engin, gündem yaratacak sözler söyledi. işte o ifadeler;

    “yeni gelen hoca beni yeteneksiz, yetersiz görmüş. olabilir, doğrudur. saygı duymak lazım. mancini’nin bana kesinlikle haksızlık ettiğini düşünüyorum. fatih hoca bile 11 maça rağmen beni göndermiyorsa, demek ki sorun bende değil. sezon bitiminde de galatasaray’da kalmayı düşünmüyorum. ya satılmayı ya da yine kiralık gitmeyi isteyeceğim.”

    “galatasaray’a ve takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. onlar en iyilerine en güzellerine layıklar. o kişinin ismini vermeyeceğim. eminim ki şuan mutludur. allah bunu onun yanına koymayacak. düşmez kalkmaz bir allah. galatasaray’daki o kişi ile elbette yollarımız bir gün kesişir. galatasaray’daki bu kişi benimle beraber mezara gidecek. o kişi bu kişinin kim olduğunu çok iyi biliyor. yüzüne karşı söylemiyorum, 70 milyon kişiye karşı söylüyorum. adamlık insanın kendisini gidip etrafına şöyle adamım böyle adamım diye anlatması değildir. adamlığınızı etraf size anlatır.”

    “yüzde 100 galatasaraylı olanlar sadece galatasaray taraftarlarıdır. trabzonspor taraftarı bile galatasaray taraftarı kadar sahip çıkmadı bize. galatasaray’da trabzon’dan gelen ekibi burak, selçuk, umut, ceyhun, onları daha fazla özledim. çok özledim.”

    “cüneyt çakır’a allah belanı vermesin demedim. orada hep beraber ofsayt var hocam nasıl verirsin golü dedik. benim

    hareketimin aynısını fabregas yaptı. (omuzdan çekme) değil kart, uyarı bile veremedi. herkes bir gün yaptığını yer… yani… ne ekersen onu biçer… aynen öyle.”

    --- alıntı ---

    hakkında 46 yazı yazdım. kendisini çok sevdim.

    açıklamalarından dolayı engin %100 kusurlu. ancak hocadan bağımsız kurumsal bir birim eksikliğimizi yüzümüze vurdu engin. giderken bile orta açtı, saçmalayarak bile eksiğimizi yüzümüze vurdu.

    florya'da sorunlu aynı zamanda yetenekli adamları eğitecek, galatasaraylı ruhunu 24 saat yaşatacak bir birim olsa engin bu hale gelir miydi?

    böyle bir birimin olmaması hata değil mi?

    çözümlerin kaynağı florya iken böyle bir birim neden yok?

    engin veya xxxx yabancı sınırı varken florya'da kişisel eğitim, öfke kontrolü, bireysel hocalık sistemleri olsa engin gider mi? sabri 10 yıldır ilk 2 yılın ötesine değil geriye düşer mi? ya aydın veya emre? bruma eylül ayında nasıldı şimdi nasıl? arda bizde nasıldı ispanya'da nasıl?

    yönetim florya konusunda engin üzerinden öz eleştiri yapmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın