• 16
    hem beşiktaşlı hem de kasımpaşaspor yöneticisi olan zat. az evvel ntvspor'daki spor servisi yayınına bağlandı ve "40 yıllık yöneticiyim, birbirinden farklı kulüplerde çalıştım,bu verilen karar çok tartışılacaktır. hakemlik müessesine ciddi vurulmuş darbedir, verilen maç tekrar kararı tahkim'den dönecektir. hakikaten utanılacak karar. tahkim'den dönmezse de şahsen ben bunun üzerine gideceğimizi düşünüyorum" gibi şeyler söyledi. bunun üzerine mehmet demirkol "tahkimin kararı istediğiniz gibi olmazsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?" anlamında bir soru sordu, daha ne yönetim kurulu toplamışlar ne bir şey var, "takımı sahaya çıkarmayabiliriz" gibi şahsi bir cevap veriyor.

    bu adam da "40 yıllık yöneticiyim karar tahkim'den döner o kadar da eminim" diyen adam 40 yıllık yönetici olabilirsin de yönetim kurulunda konuşulmadan kendi kendine "takımı sahaya çıkartmam" şeklinde karar verecek kadar da profesyonelmişsin yahu...

    hemen ardından programa katılan ahmet nur çebi'ye sorulan bir soru üzerine de "yönetim kurulumuz toplanır bu konuda bir görüş bildirir, benim bir şey demem doğru olmaz" demesi ise bir yöneticinin kulübü ilgilendiren bir soruya nasıl cevap verilmesi gerektiğinin güzel bir örneğidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın