• 16
    bu entrymde potansiyelli bir gençten bahsetmek istiyorum. 94 doğumlu jordan thompson. nadal hayranlarının yeni favorisi olmaya aday bu genç, genç yaş kategorilerinde pek parlamasa da profesyonel olur olmaz farkını göstermeye başladı. şu anda ilk 300'de dahi olmasa da oynadığı oyun hiç de öyle değil.
    şu anda jerzy janowicz ile 1. tur mücadelesi yapmakta 2. setin başı oynanıyor.

    geçen senenin sonlarında challengerlara katılmış ama başarısız bir görüntü çizmişti. artık sezon arasında nasıl patladıysa hem juniorlarda parlamayan hem de yakın zamanda ümit vermeyen oyuncu bir anda ilginç bir oyuncu haline geldi. avustralya açık öncesi kooyong hazırlık turnuvasında boy gösterdi. orada monaco'yu 2-0 yendi gasquet'ye 7-5 3-6 7-6'lık setlerle 2-1 yenildi. oyun olarak iyiydi ama yine de hazırlık turnuvası olduğu için çok göze çarpmadı.

    ilginç olanı çok acayip ve iyi oyununu avustralya açıkta da sürdürmeye devam ediyor. janowicz'e şu an soğuk terler döktürüyor. aşırı(ama aşırı aşırı) hızlı ve mücadeleci bir oyuncu. defalarca gitti denilen puana yetişip kurtardı. ayrıca çoğu defansif oyuncudan farklı olarak 1. servisleri etkili. henüz çok erken ama tenis dünyasına yeni ve ilginç bir yetenek katılıyor gibi. idolü nadal ve hewitt. eğer kendisi de ikisinin karışımı gibi oynarsa çok iyi bir oyuncu ve çok değişik bir tarz ortaya çıkar. favori zeminleri hem çim hem de toprak zeminler. tamamen zıt şeyler aslında. çimci hewitt ile toprakçı nadal karışımı tam:d şu anda janowicz karşısında da hakikaten nadal-hewitt karışımının 1-2 alt versiyonu şeklinde oynuyor servisi de daha etkili. henüz 94'lü. tabii bu çoğu tenisçinin başına gelen geçici dönem de olabilir.

    önceden normal bir bebeyken şimdi saçı başı salmış palyaçoya dönmüş. bir de foto koyalım: http://www1.pictures.zimbio.com/...1%2BZ_35Ha2qI5Ll.jpg

    bir de palyaço halini koyalım: http://www.sportal.com.au/...pg%3Ft%3D-2059854093
App Store'dan indirin Google Play'den alın