• 60
    beni inanılmaz umutlandıran maçtır. bakın bu maçı unutmayın. bu maç çok güzel sinyaller verdi bize. takımın yedek dediğimiz kadrosunda bile oyuncular mesafeler kat etmiş. herkes alan daraltıyor. pas oyununda boşa çıkıyor. defanstan kısa topla çıkabiliyoruz bu sayede. yekta çok iyi idare ediyor ve yönlendiriyor bu pas oyununu. yektayı kazanmak muhteşem bi hamle olur bizim için. amrabat bile herkes taktik olarak verimli oynayınca boş alanlar buldu kendine. alan paylaşmayı öğrenmemiz amrabat ve bruma'ya çok yarayacak. takımın kaos futbolundan taktik futboluna geçişini izliyoruz ve ben büyük keyif alıyorum.

    hele ki as kadro... sneijder selçuk melo riera bu alan paylaşmalı pas oyununu mükemmel oynuyor. kanatlara iniyoruz topun yönünü değiştiriyoruz boşa kaçıyoruz taktiksel açılımı olan bir futbol oynadığımız için emre çolak'tan bile verim alıyoruz. rakip zayıftı kabul ama biz iki yıldır çok kötü takımlara karşı çok kötü futbollar oynadık.

    mancini'ye başta alışamamıştık ama elit kadromuza elit futbol oynatmaya başladı. geldiğinden beri kadronun kalitesinden bahsetmesinin nedenini de anlıyoruz yavaş yavaş. ilmek ilmek işliyor takımı ve şampiyonlar ligi disiplininde futbol oynayıp kalitesiyle fark yaratacak bir takım oluyoruz.

    şampiyon olacağiz ulan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın