resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 1407
    ama karaktersiz, ama fenerbahçeli, sol çizgi oyuncusu kıtlığının bu derece had safhada yaşandığı şu zamanlarda bu adam hem de avuçlarımızın içindeyken kendisinden yeterince faydalanamamış oluşumuz, sonra da kadromuza katma inisiyatifini kullanmamamız bana göre bir teknik ekip ve de yönetim başarısızlığıdır.

    şundan eminim ki caner erkin şu tarihe kadar bizde oynasaydı bu durum camianın geleneğinden ötürü kendisinin karakterine olumlu şekilde yansır, bugünkü kadar itici biri olmazdı. hala anlayamıyorum sahi biz neden bu adamdan faydalanamadık? tam fatih terim adam eder türü bir futbolcuydu aslında...

    aşırı itici hal ve tavırlarını bir kenara bırakırsak defansta da hücumda da son yıllarda gerçekten çok iyi bir performans ortaya koyan yerli futbolcudur kendisi.

    son zamanlarda yetenekli genç yerli futbolcu kadroya katma ve faydalanma açısından en kıt kulüplerden biri olduğumuz unutulmasın. hep pişmiş kaliteli yerlileri alıyoruz fakat bu da orta vadede yaşlı bir kadroya sahip olmamıza sebebiyet veriyor. caner erkin örneği üzerinden geleceğe yönelik faydalı çıkarımlara ulaşmaya çalışıyorum sadece, mesele geçmişe ağıt değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın